Ekonomichef Emily Ericsson Blomgren

Ekonomichef Emily Ericsson Blomgren

I Falköping bor ett av våra senaste stjärnskott, Emily Ericsson Blomgren! Hon kommer att arbeta på ekonomiavdelningen och hålla ställningarna där som ekonomichef. Vi ser mycket framemot att ha dig hos oss. Välkommen Emily!

 

 

Berätta lite om dig själv

 

Jag heter Emily Ericsson Blomgren, 42 år gammal och kommer ifrån Falköping. Jag har man och två barn, Selma och Mio som är 11 år och 9 år gamla. Vi får inte heller glömma att vi har två kaniner, Bosse och Stina! Vi bor i en villa inne i Falköping. Till skillnad från många av mina nya kollegor äger jag ingen skogsmark men har iallafall tre fruktträd i trädgården!

 

Mycket av min fritid spenderas med familj och vänner. På somrarna tycker vi om att åka ut med husvagnen.

 

 

Hur kommer det sig att du valde detta yrke?

 

Ekonomi har varit det självklara valet sen gymnasiet. Jag gick ekonomiprogrammet på Ållebergsgymnasiet och ett par år efter studenten så läste jag tre år på ekonomiprogrammet i Växjö. Efter examen jobbade jag som ekonomiassistent i två år. Efter de två åren fick jag jobb som redovisningskonsult på en byrå i Falköping och har jobbat som det de senaste 15 åren.

 

 

Vad är din roll på Carlsson & Persson?

 

Min roll på Carlsson & Persson är ekonomichef och det ska bli mycket spännande att jobba 100% med ett och samma företag som dessutom är i en sådan utvecklingsfas. Jag är van att som redovisningskonsult att dela upp min tid på ett 30-tal företag, nu kan jag lägga allt fokus på ett och samma företag! Det kommer bli den stora skillnaden från mitt tidigare jobb.

 

 

Finns det några utmaningar med ditt jobb?

 

Den största utmaningen kommer nog vara att förmedla det jag gör och varför till de andra involverade inom företaget, exempelvis virkesköparna. En utmaning för mig är också att sätta mig in i verksamhetens alla delar eftersom skog inte är en naturlig del i min bakgrund.

 

 

Vad ser du framemot?

 

Jag ser framemot att få vara delaktig i ett företag som satsar framåt! Det kommer också bli en utvecklingsresa för mig i min nya roll som ekonomichef.

 

Till sist ska det bli kul att få vara med och lära mig alla delar i företaget och få en förståelse för hela verksamheten.

Kontakta oss

Läs mer

skog
logo