Virkesköpare Björn Ottergren

Virkesköpare Björn Ottergren

I lilla byn Möne i Ulricehamns kommun hittar vi nästa virkesköpare. Björn Ottergren har jobbat hos oss sedan slutet på januari år 2023. Hans verksamhetsområden är södra Västra Götaland, däribland Ulricehamn och Herrljunga.

 

 

Berätta lite om dig själv

Jag heter Björn Ottergren och är 53 år gammal. Jag bor i Möne utanför Ulricehamn tillsammans med min fru och våra två jämthundar. Fritiden ägnar jag åt barn & barnbarn, jakten, skogen och att snickra hemma.

 

 

 

Hur kommer det sig att du valde detta yrke?

Skogen har alltid varit ett stort intresse, det intresset ligger i släkten. Sen är det väldigt roligt att träffa människor och kunna hjälpa till och stötta markägare.

 

 

 

Vad är roligast med ditt jobb?

Det roligaste är att kunna hitta bra lösningar för varje enskild markägare. Det är såklart kul att kunna tillbringa tid i skogen också.

 

 

 

Finns det några utmaningar med ditt jobb?

Det finns många problem man kan stöta på, så det är viktigt att kunna hitta bra lösningar. Man vill ju att markägaren ska känna sig nöjd efter en affär hos oss.

  

 

 

Har du något råd du vill dela med dig av till markägare?

Mitt råd är att plantera, röja och gallra i rätt tid! Det är åtgärder som ger positiv värdetillväxt i din skog. Så vänta inte för länge!

 

 

Virkesköpare

Björn Ottergren

Västra Götaland

+46 73-082 06 79

bjorn.ottergren@copskog.se

Läs mer

skog
logo