Virkesköpare Niklas Pettersson

Virkesköpare Niklas Pettersson

I Uddevalla hittar vi vårt senaste tillskott, Niklas Pettersson! Han kommer att jobba med ett nytt köpområde för Carlsson & Persson, Bohuslän och Dalsland. Vi välkomnar Niklas och hoppas att han ska trivas hos oss!

 

 

Berätta lite om dig själv

Jag heter Niklas Pettersson och bor i en villa i Uddevalla. Jag är 39 år gammal och tillsammans med min sambo har vi två barn på 2 år och 4 år. På fritiden tycker jag om att cykla mountainbike, vandra eller att elda och grilla i skogen tillsammans med familjen. Jag tycker om friluftslivet helt enkelt.

 

 

Hur kommer det sig att du valde detta yrke?

Jag är uppväxt i en skogsentreprenörsfamilj på Orust, så skogen har alltid legat när till hands. Det fanns alltid maskiner på gården och min pappa och bror har själva haft egen entreprenad. Tanken var att jag skulle läsa vidare efter min naturvetenskapsutbildning på gymnasiet men skogsintresset blev allt större. Jag började därför köra skogsmaskiner år 2003 och har både varit anställd inom familjen och drivit eget. Senaste åren har jag även jobbat som virkesköpare varvat med maskinkörning.

 

 

Vad har du för förväntningar?

Att få vara med i uppbyggnaden av ett nytt inköpsområde! Jag vill kunna vara flexibel och skapa individanpassade lösningar med en familjär känsla.

 

 

Vad kommer det finnas för utmaningar?

Mitt område är ny mark för Carlsson & Persson så det kan krävas mer av en presentation om vilka vi är men också ett förtroendebyggande av vårt varumärke. Men det finns mycket möjligheter!

 

 

Har du något råd du vill dela med dig av till markägare?

Var inte rädd för att gå in och göra en åtgärd i din skog. Ofta väntar man lite för länge.

 

Virkesköpare

Niklas Pettersson

Västra Götaland, Bohuslän & Dalsland

+46 72-219 57 33

niklas.pettersson@copskog.se

Läs mer

skog
logo